JUCIVALDO TAVARES 8-23 OKTOBER

Den 8e oktober klockan 13.00 slår vi upp portarna på Konstviken och välkomnar dig till vernissage. Jucivaldo Tavares bor i Sverige men är född och uppvuxen i den brasilianska miljonstaden Salvador da Bahia. Han har studerat konst vid Museum av Modern Art i Salvador och Sao Paulo samt bedrivit högre konststudier vid Sao Paulo Universitet. Förutom i Sverige och Brasilien har han ställt ut i USA, Italien, Holland, Frankrike, Norge och Danmark och finns representerad i många konstsamlingar över hela världen. Med starka kontrasterande färger, geometriska linjer och imaginära former bejakar Jucivaldo livet. Musiken är en viktig inspiration i skapandeprocessen. – Min dröm har varit att porträttera hela världen genom mitt målande. Kontraster, cirklar, fantasi och verklighet med levande färger, säger Jucivaldo.