ANNA BERNHARD

KONSTVIKEN startar året med två fönsterutställningar, först ut är Anna Bernhard som visar stilleben i mustiga, jordnära färger. 

Anna Bernhard, boende i Yxered, har sex års utbildning på olika konstskolor. Hon började på Lunnevads Bild och Form-linje, utanför Linköping 1974, fortsatte senare studera i Stockholm på Gerlesborgsskolan och Idun Lovéns konstskola.  

– Jag blev så glad när jag fick frågan om jag ville ställa ut! En fönsterutställning passar mig utmärkt då jag inte målar så stora tavlor. Det har blivit många stilleben de senaste åren, det är så tillfredsställande att få ägna sig åt att måla lite stilla liv… något som vi alla kan behöva dessa oroliga dagar. Så jag hoppas att jag kan dela med mig av lite ro.

Utställningen pågår mellan den 14-28 januari och går att se dygnet runt!